Публикувано на: чт, Дек. 21st, 2017

Как да я/го свалиш? Провери й/му зодията и действай…

Как да я/ го свалиш? Прочети за зодията й/ му и действай, както е описано. Проверено е! Работи!

Ако е….

Овен

 

Той е активен и енергичен, но вероятно ще забележите, че му липсва фантазия. Лесно ще го задържите „в орбитата си”, ако го слушате заинтригувано и посрещате с блеснал поглед монолозите му. Като допълнение не е лошо да сте добре облечена без елементи на ексцентричност.

**
Ако искате да я свалите, „нападайте” бързо и напористо. При нея действа схемата „всичко или нищо”. Тя едва ли ще се впечатли от цветя и подаръци, но идеята за разходка с велосипед през насечена местност определено ще й допадне. Купете ѝ билет за кино вместо цвете и пуканки, вместо шоколадови бонбони. Успехът ви е гарантиран.

 

Телец

 

Той е любител на силните усещания. Идеята за скок с бънджи, разходка с джет или превземане на планински връх ще го накара да ви отдели специално място както в сърцето, така и в мисълта си. Ако вие имате някакви опасения или не си падате по екстремни изяви, то поканете го на пица или на хепънинг с бира и чипс. Ще свърши работа, макар и за кратко.

**
Тя е нежна и любвеобилна. Всяка мила дума или комплимент ще я зарадва, но ако е съпроводено с покана за сладолед, сладкиш, бутилка натурален сок, гривничка, герданче или каквато още ви дойде на ум дреболия успехът ви ще е неоспорим. Няма значение какво развлечение ще й предложите, винаги трябва да е съпроводено и с нещо за хапване – действа й успокояващо.

 

Близнаци

 

Той винаги трябва да е в центъра на събитията и колкото събитията са по-динамични и непредвидими, толкова по-добре. Не ограничавайте свободата му и не приемайте думите му за „чиста монета”. Реагирайте с недоверие, прилагайте изненадващи ходове и няма начин да не задържите, ако не интереса, то поне любопитството му към себе си.

**
С нея никога няма да ви е скучно, даже напротив, през повечето време в нейната компания ще сте като „на тръни”. Ако ви гледа с усмивка и широко отворени очи не се заблуждавайте, че е влюбена. Нищо подобно! Тя е просто изключително любопитна и жадна за нови емоции. За да спечелите поне за кратко благоразположението й ви трябват две неща и то колкото е възможно в по-големи количества – пари и търпение.

 

Рак

 

Той е впечатлителен и обидчив, настроението му е променливо като борсов индекс, а принципите му – консервативни като британската конституция. За да го спечелите ще ви трябват доста скрити таланти. Проявете постоянство в облеклото, сръчност в действията и взаимност в разбиранията. Може би не веднага, но ако сте по-упорита и настоятелна скоро ще „попадне в клопката” ви.

**

Тя е нежна и привлекателна. Забелязвайки я веднъж трудно ще откъснете очи от нея. Ще я впечатлите с нещо магично, рицарско и романтично, с цвете, серенада под балкона или разходка с лодка. Спечелите ли веднъж сърцето й, значи е до край. Не се подвеждайте по крехката външност – раздялата е немислима, а изневярата – направо абсурдна.

 

Лъв

За да привлечете вниманието му, да го накарате да ви забележи, трябва да сте наистина впечатляваща. Той е любител на оригиналното, екстравагантното, предизвикателното. Позволете му да развихри фантазията си и… да ви „дава тон в живота”. Усещането, че контролира ситуацията ще е достатъчно, за да търси присъствието ви.

**
Тя е ярка, блестяща, драматична. За да я впечатлите трябва да имате перфектен външен вид, солиден социален статус, нова, бърза и модерна марка автомобил. Не я занимавайте с дреболии и не очаквайте да прави каквото и да било. Единственото, което би правила с удоволствие (но не за вас, а за себе си) е да се наслаждава на лукса, който сте в състояние да й създадете.

 

Дева

Той изглежда като манекен, няма нито петънце по маратонките, нито гънка по дънките. Щом се появи някъде, всички други около него са като „грозни патенца”. Говорете по-малко, подреждайте си вещите „като аптека” (и най-вече чантата), предлагайте му помощ за всичко и във всеки удобен момент. Едва ли ще се влюби, но не е изключено да влезете в списъка на близкото му обкръжение.

**
Никак не е лесно да привлечете вниманието на жена от този зодиакален знак. Трябва да спазвате правилата, да обмисляте действията си и да не увъртате. Веднъж само да ви заподозре в лъжа и за винаги оставате в „черния списък”. Никога вече няма да си възвърнете доверието й. Не се подвеждайте по наивното поведение и „пърхащия” й поглед. Тя знае какво иска и как да го постигне. Ако не й харесате ще ви го каже в прав текст, без да й пука за душевните ви страдания.

 

Везни

 

На пръв поглед той е изключително кротък и диалогичен, но още в първите мигове на запознанството си ще забележите, че непрекъснато е „стъпил с двата крака в гювеча”. Ако искате да го впечатлите дълбоко и необратимо покажете, че имате силно изразено чувство за справедливост. Следващата печеливша тактика е да го гледате с възхищение, да го слушате, без да го прекъсвате и да го обсипвате с комплименти. Мъжете-Везни са много чувствителни, обичат да са в центъра на вниманието и да се чувстват желани и обгрижвани.

**
Тя е кокетна, прави всичко възможно да получи всеобщото одобрение, да впечатли хората около себе си и да им се хареса. Ако искате да ви „отрази” трябва да следвате правилата за поведение, утвърдени в английския кралски двор. Всичко друго според нейните критерии ще си е чиста простотия. Тя е нежна и приветлива, но имайте пред вид, че обикновено не различава флирт от секс и ако целта ви е скоропостижно да я метнете в леглото си, най-вероятно ще си останете „с пръст в устата”. Трябва ви изискан външен вид, лидерско излъчване и джентълменско поведение. Стрък цвете, покана за кафе в изискано заведение, мил комплимент за облеклото или прическата ще „разчистят” пътя към сърцето, а и към други части от физиката ѝ.

 

Скорпион

 

Безпогрешно ще го разпознаете дори в голяма компания. Той е скептичен, саркастичен, с „много особено” чувство за хумор и твърде директен – ще си каже каквото мисли. Няма значение дали ще ви засегне, оскърби или зарадва. Живее с мисълта, че всичко му е позволено, просто защото е готин. Бързо избухва, най-малката дреболия е в състояние да провокира у него прояви на агресия или поне хаплива забележка. Отношението му към парите е твърде лежерно: щом има – харчи и за това никога няма. На всичкото отгоре е ужасно привлекателен и сексапилен. За да се сближите с него трябва първоначално да го изтърпите, а след това да покажете недвусмислен интерес. Може да му купите бира, чипс или някоя друга глезотия, която да го изкефи и не се съгласявайте с твърденията му безпрекословно. Колкото поваче се противопоставяте, толкова по-добре за вас.

**
Възвишената ѝ душа е във вечен конфликт с еротичното й тяло. Тя излъчва едновременно строгост и сексапил. Ще я „свалите” само и единствено, ако подхождате към темата любов (и секс) с необходимата сериозност. Взискателна е и има ясно изградени критерии за всичко, което я интересува. За да я спечелите ви трябват две неща: смелост и пари. Започнете ли играта, трябва да карате до край, така че помислете си дали ще ви стигнат силите (и парите). Ако сте от хората, които не могат да ударят с юмрук по масата или да креснат на сервитьора, че се бави с поръчката, хич не се и захващайте с мома-Скорпионка.

 

Стрелец

 

Той е страстен любител на всичко ново и непознато. Ще го спечелите на секундата с някоя нестандартна идея, като например, да пътувате „на стоп” до Еверест или да преплувате Ла Манша върху надуваемо делфинче. Освен това трябва да сте много интелектуална, с широк кръгозор и разностранни интереси. Ще се изложите ужасно, ако не сте в състояние да водите разговор за китайския порцелан на династията Сун или за океанската дълбоководна археология. В случай, че друго не ви дойде на ум организирайте пикник с ролери и сладолед в близкия парк – все ще е нещо.

**
Тя е горда, аристократична и дисциплинирана. На всичкото отгоре е и ужасно далновидна. Един поглед й е достатъчен, за да ви прецени що за човек сте и ако ви сложи в графата „скучен и прозрачен” шансовете ви да я доближите ще се наклонят към минус безкрайност. За да провокирате интереса й трябва да имате цел, да излъчвате романтика и запазите дистанция поне за няколко дни след запознанството си. Тя е амазонка-търсач. Разкажете й какво възнамерявате да постигнете през следващите 50 години, какви пътешествия ще организирате и как ще сменяте един печеливш бизнес към друг. Нищо не може да я заинтригува толкова силно, колкото дългосрочните перспективи.

 

Козирог

 

Противоположностите се привличат и понеже той обикновено е много сериозен и подреден, то вие трябва да сте по-открита в емоционално отношение. Момъкът Козирог е добър човек, иска да има ясна представа за бъдещето си във всякакво отношение, включително и за посоката на развитие на връзката си. Дружелюбна, открита, беззащитна, леко капризна – това е типът, който му допада. Да може да я закриля и да й угажда едновременно, напълно ще отговори на разбиранията му за успешна връзка. Попитайте го за роднините, за детството, за дома, в който живее, за предпочитаната марка автомобил. Ще ви сложи в групата на любимите си събеседници.

**
Тя може да ви се стори съвсем обикновена, дори леко невзрачна. Предизвикателното облекло и екстравагантната прическа не са характерни за нея. Външният й вид е по-скоро спортно-делови, отколкото романтично разхвърлян. Не се заблуждавайте, под тази непретенциозна обвивка се крие една твърде претенциозна личност. С напредването на годините ще става все по-хубава и по-сексуална. Ще спечелите благоразположението й лесно, ако създадете усещане за достатъчно уют около себе си. Тя умее да се радва на дребните неща. Спазвайте добрия тон, не прекалявайте нито с комплиментите, нито с баналните намеци за секс. Една вечеря на открито ще даде много по-добър резултат, отколкото серенада под звездите.

 

Водолей

 

Той ще е ваш, ако предизвиквате всеобщото възхищение и едновременно с това излъчвате недостъпност. Той е привърженик на необикновеното, нестандартното и по възможност в съчетание с класическото. Всичко трябва да е „като при мама”, но ако може и „не съвсем”. Трябва да блестите със собствената си светлина и да уважавате традициите, да следвате общите тенденции, но да сте съгласна от време на време да нарушите правилата. При такава комбинация ще ви следва до края на живота си.

**
Екстравагантна, свободолюбива, непредсказуема и ревнива тя иска да види у вас не просто мъж, а и любовник, и приятел, и закрилник едновременно. Не е важно дали сте емоционален, важно е да сте самостоятелен и да сте различен от всички останали. Водолейките не търсят красота, те търсят единомислие. Тя ще се впечатли много повече от лиричен разговор, обгърнат от меки носталгични нотки, отколкото ярко изразени страсти на фона на бясна музика. Ако целта ви е дълга и стабилна връзка, то едно от условията е да имате много общи приятели и да действате винаги заедно.

 

Риби

 

Каквото и да се случи не го критикувайте и не обсъждайте грешките му, защото ще го докарате до тежка депресия. Той е разсеян, почти непрекъснато „витае в облаците”, така че подхождайте към него с нежна грижа и с желание да поставите нещата в ред. Вие трябва да изглеждате като топ-модел от модно списание, а него да го оставите да се носи както си иска, комбинирайки в облеклото си каквато намери за добре безвкусица. Дори само фактът, че изтърпявате всичко това ще ви гарантира дълбоката му привързаност.

**
Тя е обсебваща, като наркотик е. Щом ви хареса е в състояние да ви завладее и да ви омагьоса за винаги. И тъй като не е инициативна, то във ваша полза е да провокирате вниманието й по някакъв начин. Най-лесният е да направите първата крачка, да се погрижите за нея и да се заемете с организацията на обикновените неща. Тя е кротка и отзивчива, но й липсва размах. Ще се впусне в авантюра, само ако друг поеме отговорност за последствията и точно това е вашият шанс.

 

Автор: Петя Георгиева

Коментари

Автор

-